:: دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 ) ::
جلد 9 شماره 1 صفحات 257-221 برگشت به فهرست نسخه ها
استراتژی های آموزش و یادگیری و نوآوری کارآفرینانه در عصر انقلاب صنعتی چهارم در شرکت های صنایع غذایی شهرک های صنعتی شهر اهواز
زهرا هیبت اله پور، یدالله مهرعلی زاده،*، غلامحسیــن بـــرکت، ماریــا نصیری
گروه مدیریت آموزشی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران.
چکیده:   (2682 مشاهده)
مقاله حاضر با هدف ارائه الگوی استراتژی­های آموزش و یادگیری سازمانی و نوآوری کارآفرینانه در عصر انقلاب صنعتی چهارم در شرکت­های صنایع غذایی مستقر در شهرک­های صنعتی شهر اهواز تدوین شده است. با بهره‏گیری از روش پژوهش آمیخته این مطالعه اجرا شده است. در بخش کمی با بهره­گیری از پرسشنامه استاندارد 43 سؤالی استراتژی­های آموزش و یادگیری سازمانی واتکینس و همکاران (1996) و پرسشنامه استاندارد 23 سؤالی نوآوری کارآفرینانه گوندای و همکاران (2011) و در بخش کیفی با روش داده بنیاد الگوی پارادایمی آموزش و یادگیری در شرکت‏های غذایی استخراج گردید. مصاحبه در رابطه با مهم­ترین عوامل علّی و تأثیرگذار، مهمترین شرایط مداخله­گر، مهمترین بسترها و زیرساخت­های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و فناوری رویکرد مدیران، راهبردهای بهبودی و پیامدهای راهبردها پرسیده شد. روایی سوالات مصاحبه بر اساس روایی صوری و محتوای و تایید 10 متخصص بخش صنعتی و هچنین اساتید راهنما و مشاور تعیین گردید. و برای اعتبار داده های مصاحبه از روش ملاک ارزیابی یک مطالعه به روش گراندد تئوری، در تحقیق حاضر از روش زاویه بندی (اجماع/ مثلث سازی) یعنی مصاحبه، تحلیل اسناد و مشاهدات محقق و ارزیابی 10 شاخص مقبولیت استفاده شد.  نتایج بدست آمده نشان داده که میانگین آموزش و یادگیری سازمانی 82/3 از 5 و نوآوری کارآفرینانه 53/3 از 5 بوده است. همچنین عوامل علّی، شرایط زمینه­ای، شرایط مداخله­گر، راهبردهای آموزش و یادگیری و پیامدهای استراتژی­های آموزش و یادگیری سازمانی در صنایع غذایی شناسایی شدند.
 
واژه‌های کلیدی: استراتژی­های آموزش و یادگیری، انقلاب صنعتی چهارم، شرکت­های غذایی، شهرک­های صنعتی اهواز
متن کامل [PDF 336 kb]   (2499 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدیریت آموزش درسایر سازمان‌ها
دریافت: 1399/3/23 | پذیرش: 1399/5/4 | انتشار: 1399/5/26


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها