[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
مقالات آماده انتشار::
منشور اخلاقی نشریه ::
فرم ها::
آمار نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای پورشافعی

مجید علیجان نوده پشنگی، هادی پورشافعی، علی عسگری،
دوره ۲، شماره ۲ - ( ۱۱-۱۳۹۲ )
چکیده


شبنم حقیقی ملائی، محسن آیتی، هادی پورشافعی،
دوره ۶، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده

پژوهش حاضر باهدف تبیین نقش سبک‌ رهبری و ویژگی‌های شخصیتی در توانمندی­ آینده‌پژوهی مدیران دانشگاه بیرجند و علوم‌ پزشکی انجام شد. روش پژوهش توصیفی همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش شامل مدیران دانشگاه‌ بیرجند و علوم پزشکی به تعداد ۲۳۰ نفر بودند که از این تعداد نمونه­ای به تعداد ۲۰۰ نفر به‌صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. سه پرسشنامه استاندارد شامل: پرسشنامه آینده‌پژوهی پارسا، کشاورز و دهقان (۱۳۹۰)، پرسشنامه سنجش صفات ۵ عاملی شخصیتی (NEO) فرم کوتاه و پرسشنامه سبک رهبری کلارک (۱۹۹۸) به‌عنوان ابزار پژوهش مورداستفاده قرار گرفت. جهت تجزیه‌وتحلیل داده­ها از رگرسیون چند متغیره و تحلیل مسیر استفاده شد. نتایج نشان داد که بر اساس رگرسیون چند متغیره مؤلفه‌های ویژگیهای شخصیتی و سبک رهبری به ترتیب میتوانند ۱۹% و ۴۰% توانمندی آینده‌پژوهی در مدیران را تبیین کنند. هم‌چنین نتایج تحلیل مسیر نشان داد که ویژگی‌های شخصیتی علاوه بر پیش‌بینی مستقیم، به‌طور غیرمستقیم نیز و از طریق متغیر سبک رهبری توان پیش‌بینی توانمندی آینده‌پژوهی مدیران را دارد، شایسته است در جایگزینی مدیران موردتوجه قرار گیرد.
 
واژگان کلیدی: سبک رهبری، ویژگی‌های شخصیتی، توانمندی­ آینده‌پژوهی. مدیران دانشگاه‌ها
سمیه مزگی‌نژاد، محسن آیتی، هادی پورشافعی،
دوره ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده




پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش مدیریت کوانتومی در بهرهوری نیروی انسانی با توجه به میانجی آوای سازمانی در کارکنان آموزش و پرورش شهر بیرجند انجام شد. پژوهش از نظر ماهیت کمی، از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی -همبستگی است. جامعه آماری کلیه کارکنان آموزش و پرورش شهر بیرجند در سال ۱۳۹۶ (شامل ۲۵۰ نفر) بود که بر اساس جدول کرجسی و مورگان، ۱۶۰ نفر به عنوان حجم نمونه به روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه‌های استاندارد تعدیلیافته بهره‌وری نیروی انسانی هرسی و گلداسمیت، مدیریت کوانتومی میرصفیان و آوای سازمانی همس بود. روایی این پرسشنامهها تأیید و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامههای بهرهوری نیروی انسانی ۹۴/۰، مدیریت کوانتومی ۹۲/۰ و آوای سازمانی ۹۶/۰ به دست آمد. دادهها با استفاده از نرمافزارهای آماری SPSS۱۸ و AMOS۱۶ و آزمونهای آماری همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه همزمان و مدلیابی معادلات ساختاری تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان داد مدیریت کوانتومی به طور غیرمستقیم و از طریق متغیر آوای سازمانی، بهره‌‌وری نیروی انسانی را پیشبینی میکند. به عبارتی آوای سازمانی در رابطه بین مدیریت کوانتومی با بهرهوری نیروی انسانی نقش میانجیگری دارد. بر اساس این نتایج پیشنهاد میگردد سازمان آموزش و پرورش در رویکردهای راهبردی خود و همچنین در اهداف و برنامه‌های عملیاتی به موضوع مدیریت کوانتومی توجه ویژه‌ای داشته باشد تا بدین وسیله زمینه بهرهوری نیروی انسانی فراهم گردد.
 
 

زهرا زارعی، هادی پورشافعی، علی عسگری،
دوره ۱۰، شماره ۳ - ( ۸-۱۴۰۰ )
چکیده

امروزه موفقیت سازمان ها تابعی از عملکرد شغلی کارکنان آن است. هدف از این پژوهش بررسی نقش رهبری دانش در عملکرد شغلی با توجه به متغیر میانجی فرهنگ سازمانی و جو سازمانی نوآورانه است. پژوهش حاضر برحسب هدف تحقیق در ذیل تحقیقات کاربردی و از نظر نحوه گرد­آوری داده­ها، در ذیل طرح­های توصیفی است که به روش همبستگی انجام‌ گرفته است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه کارکنان (کارمندان و کارشناسان) دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۸ (۳۴۰ نفر) است. که از این تعداد، ۲۰۰ نفر با روش تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شده اند و در نهایت داده های حاصل از ۱۹۱ پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. ابزار سنجش متغیرهای پژوهش شامل چهار پرسشنامه رهبری دانش ویتالا، عملکرد شغلی پاترسون ، فرهنگ سازمانی دنیسون جوّ سازمانی نوآورانه  سیگل و کامر بود. برای تجزیه ‌و تحلیل اطلاعات از آزمون تحلیل رگرسیون و مدل معادلات ساختاری در سطح معنی‌داری ۰۵/۰ با استفاده از نرم افزارهای SPSS ۲۵ و AMOS ۲۴ انجام شد. نتایج نشان داد که مدل مبنی بر نقش رهبری دانش در عملکرد شغلی با توجه به متغیر میانجی فرهنگ سازمانی و جوّ سازمانی نوآورانه از برازش لازم برخوردار است.

صفحه 1 از 1     

نشریه مدیریت بر آموزش سازمان ها Journal of Managing Education in Organizations

 
 
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4700