[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 ) ::
جلد 9 شماره 1 صفحات 221-257 برگشت به فهرست نسخه ها
استراتژی های آموزش و یادگیری و نوآوری کارآفرینانه در عصر انقلاب صنعتی چهارم در شرکت های صنایع غذایی شهرک های صنعتی شهر اهواز
زهرا هیبت اله پور، یدالله مهرعلی زاده،، غلامحسیــن بـــرکت، ماریــا نصیری
گروه مدیریت آموزشی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران.
چکیده:   (326 مشاهده)
مقاله حاضر با هدف ارائه الگوی استراتژی­های آموزش و یادگیری سازمانی و نوآوری کارآفرینانه در عصر انقلاب صنعتی چهارم در شرکت­های صنایع غذایی مستقر در شهرک­های صنعتی شهر اهواز تدوین شده است. با بهره‏گیری از روش پژوهش آمیخته این مطالعه اجرا شده است. در بخش کمی با بهره­گیری از پرسشنامه استاندارد 43 سؤالی استراتژی­های آموزش و یادگیری سازمانی واتکینس و همکاران (1996) و پرسشنامه استاندارد 23 سؤالی نوآوری کارآفرینانه گوندای و همکاران (2011) و در بخش کیفی با روش داده بنیاد الگوی پارادایمی آموزش و یادگیری در شرکت‏های غذایی استخراج گردید. مصاحبه در رابطه با مهم­ترین عوامل علّی و تأثیرگذار، مهمترین شرایط مداخله­گر، مهمترین بسترها و زیرساخت­های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و فناوری رویکرد مدیران، راهبردهای بهبودی و پیامدهای راهبردها پرسیده شد. روایی سوالات مصاحبه بر اساس روایی صوری و محتوای و تایید 10 متخصص بخش صنعتی و هچنین اساتید راهنما و مشاور تعیین گردید. و برای اعتبار داده های مصاحبه از روش ملاک ارزیابی یک مطالعه به روش گراندد تئوری، در تحقیق حاضر از روش زاویه بندی (اجماع/ مثلث سازی) یعنی مصاحبه، تحلیل اسناد و مشاهدات محقق و ارزیابی 10 شاخص مقبولیت استفاده شد.  نتایج بدست آمده نشان داده که میانگین آموزش و یادگیری سازمانی 82/3 از 5 و نوآوری کارآفرینانه 53/3 از 5 بوده است. همچنین عوامل علّی، شرایط زمینه­ای، شرایط مداخله­گر، راهبردهای آموزش و یادگیری و پیامدهای استراتژی­های آموزش و یادگیری سازمانی در صنایع غذایی شناسایی شدند.
 
واژه‌های کلیدی: استراتژی­های آموزش و یادگیری، انقلاب صنعتی چهارم، شرکت­های غذایی، شهرک­های صنعتی اهواز
متن کامل [PDF 336 kb]   (127 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1399/3/23 | پذیرش: 1399/5/4 | انتشار: 1399/5/26
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Developing a model of organizational teaching and learning strategiesand entrepreneurial innovation in the era of the fourth industrial revolution in Food companies in Ahvaz industrial zone. 3. 2020; 9 (1) :221-257
URL: http://journalieaa.ir/article-1-147-fa.html

هیبت اله پور زهرا، مهرعلی زاده، یدالله، بـــرکت غلامحسیــن، نصیری ماریــا. استراتژی های آموزش و یادگیری و نوآوری کارآفرینانه در عصر انقلاب صنعتی چهارم در شرکت های صنایع غذایی شهرک های صنعتی شهر اهواز. دوفصلنامه علمي پژوهشي مديريت بر آموزش سازمانها. 1399; 9 (1) :221-257

URL: http://journalieaa.ir/article-1-147-fa.html



دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
دو فصلنامه مدیریت بر آموزش سازمان ها(علمی- پژوهشی) Managing Education in Organizations

 
 
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4227